Nüüd müügil ka ostukorvid

Uudsed ostukorvi mudelid

Tänapäeval on raske ette kujutada kauplusi ilma ostukorvideta. See on oluline tarvik, mille ostja endaga ostlemisel sissepääsu juurest kaasa haarab. Plastikust ostukorvide peamine eesmärk on tagada kliendile mugav viibimine kaupluses ja julgustada seejuures ostma rohkem kaupa.

 

Seetõttu suurendavad need kauplused, mis tagavad vabade korvide ja kärude pidevat kättesaadavust, kiiremat käivet.

Pakume Sulle mitmesuguseid korve - erinevate mahtudega, avadega, nii ühe kui ka kahe käepidemega ja ratastega.

 

Meie ostukorvid on varustatud:

  Ergonoomiliste käepidemetega

  Manööverdatavate ratastega

  Reklaampinnavõimalusega

Erinev värvivalik (punane, roheline, sinine), mittestandardsed värvikombinatsioonid nõudmisel. Kerged, mugavad ja turvalised, mis sobivad kõikidele müügipindadele. Vaata teisi ostukorve, siit -> OSTUKORVID