L440 – iselukustuv kaitse

Spetsiaalselt klaasustele toodetud turvalukk, mida on mugav kinnitada nii uue kui ka olemasoleva mööbli külge. Tänu unikaalsele lisale on võimalik ühe turvalukuga lukustada kahte ust. 

InVue on sel aastal turule toonud täiustatud turvaluku klaasustele - iselukustuv L440. Kroomitud viimistlusega turvalukk on kujundatud spetsiaalselt klaasustega kappidele, mis avanevad väljapoole. IR3- võti avab lukustuse, sama võtit on võimalik kasutada ka teiste InVue turvaseadmetele puhul, mis teeb selle kasutamise eriti mugavaks. L440 sobib hästi kaitsmaks hinnalisi tooteid (juveele, elektroonikat, telefone, arvuteid, parfüüme jpt).

L440          

Lükandustega kapi puhul soovitame omalt poolt samast seeriast toodet L410 (parempoolne pilt).

Vaata ka meie teisi InVue tooteid, siit